Afstemning

Skal du på golfrejse i løbet af vinteren?

votes: 5

80%
80 %  JA  4 votes

20%
20 %  NEJ   1 vote

 

Kalender

Oktober - 2020
S M T O T F L
  01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Forside / Nyheder / 

Nyheder

Iben Tinning vandt seks gange i de 14 år, hun spillede på Ladies European Tour.

Iben Tinning bliver træner i Hørsholm

19.09.2013

Den tidligere tourspiller skal bl.a. være en del af Elite Golf Track i Hørsholm Golf Academy

Danmarks bedste kvindelige golfspiller nogensinde, Iben Tinning, har sluttet sig til trænerteamet i Hørsholm Golf forud for sæsonstarten 2013. Det betyder, at alle golfspillere, der træner i Hørsholm Golf, lige fra juniorer over eliten til motionsspillere vil kunne få glæde af hendes helt unikke indsigt i golfspillet.

Iben Tinning, der netop er gået i lære som PGA-træner, vil bl.a. blive en del af Hørsholm Golf Academys nye Elite Golf Track, der tilbyder et struktureret træningsforløb for ambitiøse unge spillere, der måske drømmer om at blive professionelle spillere en dag, og hun vil sammen med Tove Flindt Larsen også fortsætte med de populære kurser for kvindelige golfspillere, som gerne vil forbedre deres handicap. Endelig vil hun kunne bookes til individuelle lektioner.

MELLEMRUBRIK:

Individuel behandling

Iben Tinning er uddannet kognitiv coach og har arbejdet som selvstændig performance coach siden 2009 med professionelle og amatørgolfspillere lige fra Europa Tour-spillere til »almindelige« golfspillere.

Om sin nye position på Hørsholm Golf Academy siger Iben Tinning: - Jeg har valgt at arbejde i Hørsholm Golf, fordi jeg synes, der er mange muligheder og store udfordringer i dette set-up for min videre udvikling af trænergerningen. Desuden er der gode faciliteter, samt nogle dygtige kollegaer, som jeg kan samarbejde og sparre med.

- Jeg lægger i min undervisning vægt på at behandle enhver golfspiller individuelt og tage udgangspunkt i, hvad den enkelte vil med sin golf. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang og at lære medlemmerne i Hørsholm Golf at kende.

Iben Tinning spillede 14 år som playing pro på Ladies European Tour og The LPGA Tour i USA. Hun opnåede seks sejre på Ladies European Tour og 58 Top 10-placeringer.

Desuden har hun vundet Order of Merit på Ladies European Tour og repræsenteret det europæiske Solheim Cup-hold fire gange.

MELLEMRUBRIK:

Topkvalificeret stab

Hørsholm Golf Academys trænerteam ledes af den tidligere landstræner Anders Dahl Christiansen, som i sidste sæson hjalp to spillere op på Europa Tour, Andreas Hartø og Morten Ørum Madsen. Iben Tinning hjalp i det forløbne år en tredje Challenge Tour-spiller, Lasse Jensen, der også også sikrede sig adgang til Europe Tour.

Anders Dahl Christiansen: - Jeg er utrolig glad for, at vi kan udvide trænerteamet med en kapacitet som Iben. Vores to øvrige dygtige trænere, Tove Flindt Larsen og Patrick Bach Jensen, gør et flot og stort stykke arbejde med nybegyndere, junior- og elitespillere samt med en masse ”hyggegolfere”, der ønsker at forbedre sig. Med tilknytningen af Iben bliver vores udbud af topkvalificeret golfinstruktion endnu bredere, og derfor ser vi i år frem at tage os ekstra godt af  medlemmer og andre, der ønsker at udvikle deres golfspil.

Hørsholm Golf Academy har nogle af Danmarks bedste træningsfaciliteter: En helårsåben og oplyst driving range med 32 overdækkede udslagspladser og et stort græstee plus et short game academy med tre greens, der giver mulighed for at træne alle slag fra 120 meter og kortere.comments powered by Disqus