Afstemning

Skal du på golfrejse i løbet af vinteren?

votes: 5

80%
80 %  JA  4 votes

20%
20 %  NEJ   1 vote

 

Kalender

Januar - 2021
S M T O T F L
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Forside / Mental træning
1. Anders Dahl Christiansens evner som golfpædagog og instruktør er unikke, som de kommer til udtryk i videoen ”Det succesfulde shortgame”.

Shortgame

19.09.2013

Salget oversteg alle forventninger, da den tidligere landstræner Anders Dahl Christiansen sendte DVD’en om ”Det succesfulde sving” på gaden. Nu er opfølgningen ”Det succesfulde shortgame” også i handlen.

Langt hovedparten af golfspillere – især på mandesiden – har deres fokus på svinget og længden i drivet. Populært sagt går der ofte testosteron i det, når mænd konkurrerer.

Det er ikke det bedste udgangspunkt for en god score, når det er statistisk bevist, at det er succes i det korte spil med puttning og indspil til green, der fører til den bedste score.

Netop derfor må den nye DVD fra den tidligere landstræner og nu pro i Hørsholm, Anders Dahl Christiansen, hilses velkommen. ”Det succesfulde shortgame” efterfølger ”Det succesfulde sving”, der blev en bestseller.

Anders Dahl Christiansen tager ”kunderne” med til den berømte San Roque-bane på den spanske solkyst. Det var her, der blev spillet Ryder Cup i 1997, hvilket man bliver mindet om, hvis man beder om at bo i suiter opkaldt efter eksempelvis Thomas Bjørn og Phil Mickelson.

Det er en meget pædagogisk og instruktiv DVD, hvor Anders Dahl Christiansen i praksis gennemgår følgende afdelinger i det korte spil: Puttning, chipping, pitching, bunkerslag og lop- og specialslag.

Anders Dahl Christiansen anbefaler, at man gennemser videoen en gang eller to og så i øvrigt forsøger sig frem efter rådgivningen. Det drejer sig i basis om at få ”feel” omkring greens. At få fortrolighed med de meget vigtige, korte slag.

Anders Dahl Christiansen anbefaler, at man terper slagene igennem og forsøger at lære dem uden ad samtidig med, at man evaluerer og ad den vej løfter sig selv til et højere niveau.

Som tidligere landstræner har Anders Dahl Christiansen stor andel i den succes, som de unge nyprofessionelle spillere allerede har fået på European Tour. Andreas Hartø er en af dem, og han har følgende skudsmål om træneren:

-Nogle af de teknikker, jeg har lært af Anders, har hjulpet mig til at vinde turneringer rundt om i verden og til at spille mig på Europa-touren. Hans idéer kan med garanti også forbedre dit spil.

FAKTABOKS

ANDERS DAHL CHRISTIANSEN

Cheftræner for Hørsholm Golf A/S, landstræner for Færøerne og tidligere DGU-landstræner.

Jim McLean Master Instructor, The Golf Athlete Instructor, NLP Certified Coach, fysioterapeut, gæstekommentator Viasat Golf, Golf BioDynamics Coach, foredragsholder.

Videotips til Golf.dk og Teetime.dk og udgivet flere DVD’er om golfinstruktion. Tilknyttet som ekspert på Fitness & Sports Akademiet.

Indehaver af www.trainyourbrain.dkcomments powered by Disqus